Projektzáró kerekasztal megbeszélés


2018. március 29.-én került sor a Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) projektzáró rendezvényére

2018. március 29.-én került sor a Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi Kollégiuma által támogatott, 2017. április 1. és 2018. március 31. közötti időszakban megvalósult „Fogyasztóvédelmi referensek civil érdekképviselete” című projekt zárórendezvényére.

A budapesti Corinthia Hotelben megtartott eseményre azok kaptak meghívást, akik a FORE korábbi rendezvényein - fogyasztóvédelmi referensek nyáreleji és őszi workshop-jain, a 2018. februári díjátadó rendezvényén – előadásaikkal és hozzászólásaikkal tevőlegesen is hozzájárultak a projekt sikeréhez, illetve akik „Az év fogyasztóvédelmi referense” 2017. évi díjaiban részesültek.

A kerekasztal beszélgetés alkalmával sor került a projekt megvalósulásának és eredményeinek bemutatására, és a tapasztalatok megvitatására. A résztvevők összességében megállapították, hogy a workshopok és a díjátadó rendezvény is jelentős érdeklődésre tartott számot. Ebből és a visszajelzésekből arra lehet következtetni, hogy mind a fogyasztóvédelmi referensek, mind pedig az őket foglalkoztató vállalkozások részéről igény van az ilyen találkozásokra, tapasztalatcserékre, tehát folytatni kell. Szintén jelentős eredménynek tekinthető a FORE „Játék eladó” című fogyasztóknak és referenseknek egyaránt hasznos kiadványa, amelyből már a februári díjátadó rendezvény és a projektzáró rendezvény során is több tucatnyit vittek magukkal a résztvevők.